Bog & idéConnie Friis-Holst

Bøger skrevet af Connie Friis-Holst

Læs mere om Connie Friis-Holst
7 produkter
7 produkter
I ly af mørket
I ly af mørketConnie Friis-Holst
79,95 DKK
EBOG
(0)
I ly af mørket
Forfald
ForfaldC. Friis-Holst
69,00 DKK
e-bog
(0)
Forfald
Nouras stemme
Nouras stemmeConnie Friis-Holst
159,95 DKK
Paperback
(0)
Nouras stemme
DU HAR DA IKKE ADHD
Du har da ikke ADHDConnie Friis-Holst
69,95 DKK
EBOG
(0)
Du har da ikke ADHD
Karla med K
Karla med KC. Friis-Holst
159,95 DKK
Paperback
(0)
Karla med K
A "zen" minute break
A "zen" minute breakConnie Friis-Holst
169,95 DKK
Paperback
(0)
A "zen" minute break
I ly af mørket
I ly af mørketConnie Friis-Holst
149,95 DKK
Paperback
(0)
I ly af mørket

Mere om Connie Friis-Holst

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Connie Friis-Holst. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Friis-Holst.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I ly af mørket" udgivet af Books on Demand - "I ly af mørket" udgivet af Books on Demand - "Du har da ikke ADHD" udgivet af Books on Demand - "Du har da ikke ADHD" udgivet af Books on Demand - "Forført af en svindler" udgivet af Books on Demand - "Forført af en svindler" udgivet af Books on Demand - "Forfald" udgivet af Books on Demand - "Forfald" udgivet af Books on Demand - "Karla med K" udgivet af Books on Demand - "Nouras stemme" udgivet af BoD - "Nouras stemme" udgivet af Books on Demand - "Karla med K" udgivet af Books on Demand

Connie Friis-Holsts bøger

Du kan købe 12 bøger af Connie Friis-Holst her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Friis-Holsts bøger fås i flere formater. Friis-Holsts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"I ly af mørket" af Connie Friis-Holst

Hos Bog & idé er "I ly af mørket" tilgængelig som ebog. Med "I ly af mørket" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Connie Friis-Holst "I ly af mørket"

Hos Bog & idé er "I ly af mørket" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Connie Friis-Holst