Bog & idéConnie Thurøe Nielsen

Bøger skrevet af Connie Thurøe Nielsen

Læs mere om Connie Thurøe Nielsen
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Connie Thurøe Nielsen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Connie Thurøe Nielsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Connie Thurøe Nielsens bøger

Du kan bestille tre bøger af Connie Thurøe Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Connie Thurøe Nielsen bøger i flere formater. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Connie Thurøe Nielsens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

Det er muligt at købe Connie Thurøe Nielsens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Nielsen, kan du godt glæde dig. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Connie Thurøe Nielsen "Sygdomslære for ikke-klinikere"

"Sygdomslære for ikke-klinikere" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Connie Thurøe Nielsen