Bog & idéConnie Voigt

Bøger skrevet af Connie Voigt

Læs mere om Connie Voigt
1 produkter
1 produkter
Psychovampire - Über den positiven Umgang mit Energieräubern
Psychovampire - Über den positiven Umgang mit EnergieräubernConnie Voigt
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Psychovampire - Über den positiven Umgang mit Energieräubern

Mere om Connie Voigt

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Connie Voigt. Det er "Psychovampire - Über den positiven Umgang mit Energieräubern". Den er publiceret af SAGA Egmont på tysk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Psychovampire - Über den positiven Umgang mit Energieräubern" af Connie Voigt

Hos Bog & idé er "Psychovampire - Über den positiven Umgang mit Energieräubern" tilgængelig som lydbog. Med Connie Voigts "Psychovampire - Über den positiven Umgang mit Energieräubern" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Connie Voigt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Connie Voigt