Bog & idéConstantin Schreiber

Bøger skrevet af Constantin Schreiber

Læs mere om Constantin Schreiber
2 produkter
2 produkter
Die Kandidatin
Die KandidatinConstantin Schreiber
159,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Kandidatin
Glück im Unglück
Glück im Unglück: Wie ich trotz schlechter Nachrichten optimistisch bleibeWie ich trotz schlechter Nachrichten optimistisch bleibe
159,95 DKK
Lydbog
(0)
Glück im Unglück: Wie ich trotz schlechter Nachrichten optimistisch bleibe

Mere om Constantin Schreiber

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Constantin Schreiber. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schreibers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Die Kandidatin" udgivet af SAGA Egmont - "Die Kandidatin" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Constantin Schreiber

Du kan finde to bøger af Constantin Schreiber her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Schreibers bøger kommer bare som lydbog. Schreibers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Die Kandidatin" af Constantin Schreiber

Hos Bog & idé er "Die Kandidatin" tilgængelig som lydbog. Constantin Schreibers "Die Kandidatin" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Constantin Schreiber "Die Kandidatin"

Det er muligt at købe Constantin Schreibers "Die Kandidatin" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Die Kandidatin" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Constantin Schreiber