Bog & idéCornelia Funke

Bøger skrevet af Cornelia Funke

Læs mere om Cornelia Funke
1 produkter
1 produkter
Ridderne på det runde bord
Ridderne på det runde bordCornelia Funke
79,95 DKK
EBOG
(0)
Ridderne på det runde bord

Mere om Cornelia Funke

Du kan kun købe en enkelt bog af Cornelia Funke her hos Bog & idé. Bogen hedder "Ridderne på det runde bord". Det er Lamberths Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ridderne på det runde bord" af Cornelia Funke

Hos Bog & idé er "Ridderne på det runde bord" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Ridderne på det runde bord" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberths Forlag.

Endnu en af Cornelia Funke skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cornelia Funke