Bog & idéCornelia Hæstrup Strøh

Bøger skrevet af Cornelia Hæstrup Strøh

Læs mere om Cornelia Hæstrup Strøh
4 produkter
4 produkter
Jagten på stemmen - nr. 1
Jagten på stemmen - nr. 1Cornelia Strøh
289,95 DKK
Indbundet
(1)
Jagten på stemmen - nr. 1
Jagten på stemmen
Jagten på stemmen - nr. 2Cornelia Strøh
49,95 DKK
EBOG
(1)
Jagten på stemmen - nr. 2
Jagten på stemmen - nr. 1
Jagten på stemmen - nr. 2Cornelia Strøh
289,95 DKK
Indbundet
(1)
Jagten på stemmen - nr. 2
Jagten på stemmen
Jagten på stemmen - nr. 1Cornelia Strøh
49,95 DKK
EBOG
(1)
Jagten på stemmen - nr. 1

Mere om Cornelia Hæstrup Strøh

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Cornelia Hæstrup Strøh. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hæstrup Strøhs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jagten på stemmen" i serien "Vild Dingo" udgivet af Gyldendal - "Jagten på stemmen" i serien "Vild Dingo" udgivet af Gyldendal - "Jagten på stemmen - nr. 2 " i serien "Vild Dingo" udgivet af Gyldendal - "Jagten på stemmen - nr. 1" i serien "Vild Dingo" udgivet af Gyldendal

Bøger af Cornelia Hæstrup Strøh

Cornelia Hæstrup Strøh har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Cornelia Hæstrup Strøh kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Hæstrup Strøh er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Cornelia Hæstrup Strøhs "Jagten på stemmen"

"Jagten på stemmen" er tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Jagten på stemmen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Vild Dingo". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Jagten på stemmen" af Cornelia Hæstrup Strøh

Hos Bog & idé er "Jagten på stemmen" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Jagten på stemmen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Hæstrup Strøhs serie "Vild Dingo". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Cornelia Hæstrup Strøh