Bog & idéCornelius Ryan

Bøger skrevet af Cornelius Ryan

Læs mere om Cornelius Ryan
3 produkter
3 produkter
Den længste dag
Den længste dagCornelius Ryan
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Den længste dag
En bro för mycket
En bro för mycketCornelius Ryan
89,95 DKK
Lydbog
(0)
En bro för mycket
Den längsta dagen
Den längsta dagenCornelius Ryan
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Den längsta dagen

Mere om Cornelius Ryan

Hvis du mangler en bog skrevet af Cornelius Ryan, ser du et stort udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Ryan.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Cornelius Ryans bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En bro för mycket" udgivet af SAGA Egmont - "Den längsta dagen" udgivet af SAGA Egmont - "Den længste dag" udgivet af Gyldendal

Cornelius Ryans bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Cornelius Ryan hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Cornelius Ryan kommer i flere formater. Ryans bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En bro för mycket" af Cornelius Ryan

"En bro för mycket" er tilgængelig online som lydbog. Du kan desuden altid have "En bro för mycket" af Cornelius Ryan med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på swe.

Cornelius Ryan "Den längsta dagen"

Hos Bog & idé er "Den längsta dagen" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Den längsta dagen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Cornelius Ryan