Bog & idéCourt Pedersen

Bøger skrevet af Court Pedersen

Læs mere om Court Pedersen
2 produkter
2 produkter
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1109,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Medicinske sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinske sygdommeVibeke Barner Jensen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Medicinske sygdomme

Mere om Court Pedersen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Court Pedersen. På listen nedenfor finder du de seneste af Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Medicinske sygdomme" udgivet af Gyldendal

Bøger af Court Pedersen

Der er tre tilgængelige bøger af Court Pedersen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Court Pedersen fås i samtlige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Court Pedersen

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er -, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Court Pedersen

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Court Pedersen