Bog & idéCraig Peterson

Bøger skrevet af Craig Peterson

Læs mere om Craig Peterson
1 produkter
1 produkter
Den lille stygge om skiløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille stygge om skiløb Craig Peterson
41,46 DKK
Hæftet
(0)
Den lille stygge om skiløb

Mere om Craig Peterson

Der er blot én bog af Craig Peterson tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Den lille stygge om skiløb ". Den er publiceret af Wisby på dansk. "Den lille stygge om skiløb " er desuden en del af serien "Den lille stygge om -".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den lille stygge om skiløb " af Craig Peterson

Hos Bog & idé er "Den lille stygge om skiløb " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Petersons serie "Den lille stygge om -". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Wisby.

Endnu en af Craig Peterson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Craig Peterson