Bog & idéCral. F. Dons

Bøger skrevet af Cral. F. Dons

Læs mere om Cral. F. Dons
1 produkter
1 produkter
Ledelse innenfra
Ledelse innenfraCral. F. Dons
789,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse innenfra

Mere om Cral. F. Dons

Der er bare én bog af Cral. F. Dons tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Ledelse innenfra". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Cral. F. Dons' "Ledelse innenfra"

Det er muligt at købe Cral. F. Dons' "Ledelse innenfra" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Dette er en også en fantastisk bog fra Dons, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cral. F. Dons