Bog & idéCurt Sørensen

Bøger skrevet af Curt Sørensen

Læs mere om Curt Sørensen
3 produkter
3 produkter
Demokrati og socialisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Demokrati og socialismeCurt Sørensen
124,46 DKK
Paperback
(0)
Demokrati og socialisme
1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland
1917 - Revolution og kontrarevolution i RuslandSørensen
99,95 DKK
Paperback
(0)
1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland
Stat, nation, klasse – bind II
Stat, nation, klasse – bind IICurt Sørensen
539,95 DKK
Paperback
(0)
Stat, nation, klasse – bind II

Mere om Curt Sørensen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Curt Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Demokrati og socialisme" udgivet af Solidaritet - "Vendepunkter" udgivet af Landsforeningen af Væresteder - "1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland" udgivet af Solidaritet - "Den europæiske deltagelseskrise" udgivet af Frydenlund - "Stat, nation, klasse – bind III" udgivet af Frydenlund - "Stat, nation, klasse – bind II" udgivet af Frydenlund - "Stat, nation, klasse – bind I" i serien "Stat, nation, klasse - Socioøkonomisk udvikling, stats- og nationsbygning og udvikling af regimeformer og massepolitik i" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Curt Sørensen

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Curt Sørensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Curt Sørensen bøger i et udvalg af formater. Sørensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Demokrati og socialisme" af Curt Sørensen

Hos Bog & idé er "Demokrati og socialisme" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Solidaritet.

Curt Sørensen "Vendepunkter"

"Vendepunkter" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Landsforeningen af Væresteder.
Detaljer
Fulde navn:
Curt Sørensen