Bog & idéCynthia Clayton Ochterbeck

Bøger skrevet af Cynthia Clayton Ochterbeck

Læs mere om Cynthia Clayton Ochterbeck
1 produkter
1 produkter
Thailand
ThailandCynthia Clayton Ochterbeck
199,95 DKK
Paperback
(0)
Thailand

Mere om Cynthia Clayton Ochterbeck

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Cynthia Clayton Ochterbeck. Det er "Thailand". Den er udgivet af Michelin på engelsk. "Thailand" er desuden tilknyttet serien "Michelin Green Guide".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Thailand" af Cynthia Clayton Ochterbeck

Hos Bog & idé er "Thailand" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Ochterbecks serie "Michelin Green Guide". Det er Michelin, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Cynthia Clayton Ochterbeck skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cynthia Clayton Ochterbeck