Bog & idéDan Buthler

Bøger skrevet af Dan Buthler

Læs mere om Dan Buthler
3 produkter
3 produkter
Den hjemvendte
Den hjemvendteDan Buthler
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Den hjemvendte
Genopstandelsen
GenopstandelsenDan Butler
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Genopstandelsen
Modvind
ModvindDan Butler
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Modvind

Mere om Dan Buthler

Der er flere bøger skrevet af Dan Buthler på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Buthler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Genopstandelsen" i serien "Silfverbielke" udgivet af Storyside - "Modvind" i serien "Silfverbielke" udgivet af Storyside - "Den hjemvendte " i serien "Silfverbielke" udgivet af Storyside

Mere om Dan Buthlers bøger

Dan Buthler har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Buthlers bøger kommer bare som lydbog. Buthlers bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Storyside.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dan Buthlers "Genopstandelsen"

Hos Bog & idé er "Genopstandelsen" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Genopstandelsen" af Dan Buthler med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Buthlers serie "Silfverbielke". Det er Storyside, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Modvind" af Dan Buthler

Det er muligt at købe Dan Buthlers "Modvind" som lydbog. Når du køber "Modvind" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "Silfverbielke". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Storyside.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Buthler