Bog & idéDavid J. Bland

Bøger skrevet af David J. Bland

Læs mere om David J. Bland
2 produkter
2 produkter
Test dine ideer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Test dine ideerDavid J. Bland
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Test dine ideer
Test dine ideer
Test dine ideerDavid J. Bland
119,95 DKK
EBOG
(0)
Test dine ideer

Mere om David J. Bland

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af David J. Bland. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Bland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Test dine ideer" udgivet af Gyldendal Business - "Test dine ideer" udgivet af Gyldendal Business

David J. Blands bøger

Du kan købe to bøger af David J. Bland her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde David J. Bland bøger i et udvalg af formater. Blands bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal Business.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

David J. Blands "Test dine ideer"

"Test dine ideer" findes på den digitale boghylde som ebog. "Test dine ideer" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

David J. Bland "Test dine ideer"

"Test dine ideer" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
David J. Bland