Bog & idéDavid Kirkpatrick

Bøger skrevet af David Kirkpatrick

Læs mere om David Kirkpatrick
2 produkter
2 produkter
Facebook
BOEGERTILSTAERKPRIS
FacebookDavid Kirkpatrick
207,46 DKK
Paperback
(0)
Facebook
Facebook - fra kollegieværelse til børskandidat
Facebook - fra kollegieværelse til børskandidatDavid Kirkpatrick
269,95 DKK
EBOG
(0)
Facebook - fra kollegieværelse til børskandidat

Mere om David Kirkpatrick

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger af David Kirkpatrick. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kirkpatricks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Facebook - fra kollegieværelse til børskandidat" udgivet af Libris Media A/s - "Facebook" i serien "LibrisBusiness" udgivet af Libris Business

Bøger skrevet af David Kirkpatrick

Der er to tilgængelige bogudgivelser af David Kirkpatrick hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra David Kirkpatrick fås i forskellige formater. Bøgerne af Kirkpatrick er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Facebook - fra kollegieværelse til børskandidat" af David Kirkpatrick

Det er muligt at købe David Kirkpatricks "Facebook - fra kollegieværelse til børskandidat" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Facebook - fra kollegieværelse til børskandidat" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Libris Media A/s, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Facebook" af David Kirkpatrick

Hos Bog & idé er "Facebook" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "LibrisBusiness". Det er Libris Business, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Kirkpatrick