Bog & idéDavid Moalem

Bøger skrevet af David Moalem

Læs mere om David Moalem
2 produkter
2 produkter
Egne aktier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Egne aktierDavid Moalem
584,96 DKK
Hardback
(0)
Egne aktier
Kapitalmarkedsloven med kommentarer
Kapitalmarkedsloven med kommentarerDan Moalem
1599,95 DKK
Indbundet
(0)
Kapitalmarkedsloven med kommentarer

Mere om David Moalem

Hvis du er på jagt efter en bog af David Moalem, kan du vælge i mellem et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Moalems bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvidvaskloven af 2017 med kommentarer" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Egne aktier" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Kapitalmarkedsloven med kommentarer" udgivet af Gjellerup - "Værdipapirhandelsloven med kommentarer" udgivet af Gjellerup - "Værdipapirhandelsloven" udgivet af Gads Forlag

Bøger af David Moalem

Der er fem tilgængelige bøger af David Moalem hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe David Moalem bøger i udvalgte formater. Moalems bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvidvaskloven af 2017 med kommentarer" af David Moalem

"Hvidvaskloven af 2017 med kommentarer" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Egne aktier" af David Moalem

Det er muligt at købe David Moalems "Egne aktier" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
David Moalem