Bog & idéDavid Robertson

Bøger skrevet af David Robertson

Læs mere om David Robertson
2 produkter
2 produkter
Slovenia: Julian Alps, 6 Car Tours, 75 Long and Short Walks
Slovenia: Julian Alps, 6 Car Tours, 75 Long and Short WalksSara Robertson
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Slovenia: Julian Alps, 6 Car Tours, 75 Long and Short Walks
Italian Lakes: 5 car tours, 75 long and short walks
Italian Lakes: 5 car tours, 75 long and short walksDavid Robertson
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Italian Lakes: 5 car tours, 75 long and short walks

Mere om David Robertson

Der er flere forskellige bøger af David Robertson online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Robertsons seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Slovenia: Julian Alps, 6 Car Tours, 75 Long and Short Walks" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books - "Italian Lakes: 5 car tours, 75 long and short walks" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books - "Landscapes of Slovenia " i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books

Bøger af David Robertson

Der er tre tilgængelige udgivelser af David Robertson hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Robertson som hæftet. Robertsons bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Sunflower Books.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

David Robertsons "Slovenia: Julian Alps, 6 Car Tours, 75 Long and Short Walks"

Hos Bog & idé er "Slovenia: Julian Alps, 6 Car Tours, 75 Long and Short Walks" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Robertsons serie "Sunflower Landscapes". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Sunflower Books.

"Italian Lakes: 5 car tours, 75 long and short walks" af David Robertson

Hos Bog & idé er "Italian Lakes: 5 car tours, 75 long and short walks" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Robertsons serie "Sunflower Landscapes". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Sunflower Books.
Detaljer
Fulde navn:
David Robertson