Bog & idéDavid Yaffe

Bøger skrevet af David Yaffe

Læs mere om David Yaffe
2 produkter
2 produkter
Joni Mitchell
BOEGERTILSTAERKPRIS
Joni MitchellDavid Yaffe
124,46 DKK
Hæftet
(3)
Joni Mitchell
Joni Mitchell
Joni MitchellDavid Yaffe
219,95 DKK
EBOG
(3)
Joni Mitchell

Mere om David Yaffe

Der findes flere bøger fra David Yaffe til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Yaffe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Joni Mitchell" udgivet af Klim - "Joni Mitchell" udgivet af Klim

Mere om David Yaffes bøger

David Yaffe har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Yaffes bøger kommer i forskellige formater. Yaffes bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Klim.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Yaffes "Joni Mitchell"

Det er muligt at købe David Yaffes "Joni Mitchell" som ebog. "Joni Mitchell" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

David Yaffe "Joni Mitchell"

"Joni Mitchell" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
David Yaffe