Bog & idéDay Leclaire

Bøger skrevet af Day Leclaire

Læs mere om Day Leclaire
2 produkter
2 produkter
Den søde succes
Den søde succes / En genial planHeidi Betts
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den søde succes / En genial plan
Ikke mindre end perfekt/En ganske særlig arv
Ikke mindre end perfekt / En ganske særlig arvDay Leclaire
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ikke mindre end perfekt / En ganske særlig arv

Mere om Day Leclaire

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Day Leclaire. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Leclaire.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Intet mindre end perfekt" i serien "Passion¤2 i 1" udgivet af Harlequin - "Ikke mindre end perfekt/En ganske særlig arv" i serien "Passion" udgivet af Harlequin

Mere om Day Leclaires bøger

Du kan bestille to bøger af Day Leclaire her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Day Leclaire kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Leclaire opdelt i serier, og de er publiceret af Harlequin.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Day Leclaires "Intet mindre end perfekt"

Det er muligt at købe Day Leclaires "Intet mindre end perfekt" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Passion¤2 i 1". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ikke mindre end perfekt/En ganske særlig arv" af Day Leclaire

Hos Bog & idé er "Ikke mindre end perfekt/En ganske særlig arv" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Ikke mindre end perfekt/En ganske særlig arv" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Leclaires serie "Passion". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Day Leclaire