Bog & idéDeane Simpson

Bøger skrevet af Deane Simpson

Læs mere om Deane Simpson
2 produkter
2 produkter
Forming Welfare
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forming WelfarePeter Thule Kristensen
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Forming Welfare
Form til velfærd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Form til velfærdPeter Thule Kristensen
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Form til velfærd

Mere om Deane Simpson

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Deane Simpson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Simpson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Forming Welfare" udgivet af Arkitektens Forlag - "Form til velfærd" udgivet af Arkitektens Forlag

Mere om Deane Simpsons bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Deane Simpson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Simpsons bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Simpson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Arkitektens Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Deane Simpsons "Forming Welfare"

Det er muligt at købe Deane Simpsons "Forming Welfare" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Arkitektens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Form til velfærd" af Deane Simpson

Det er muligt at købe Deane Simpsons "Form til velfærd" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Arkitektens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Deane Simpson