Bog & idéDebbie Bliss

Bøger skrevet af Debbie Bliss

Læs mere om Debbie Bliss
1 produkter
1 produkter
Strik
StrikDebbie Bliss
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Strik

Mere om Debbie Bliss

Der er blot én bog af Debbie Bliss tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Strik". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Strik" af Debbie Bliss

"Strik" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Bliss, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Debbie Bliss