Bog & idéDeniz Serinci

Bøger skrevet af Deniz Serinci

Læs mere om Deniz Serinci
3 produkter
3 produkter
Radikaliseret
BOEGERTILSTAERKPRIS
RadikaliseretDeniz Serinci
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Radikaliseret
Mellemøsten Nu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellemøsten NuSune Haugbølle
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Mellemøsten Nu
Kampen om Mellemøstens Fremtid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om Mellemøstens FremtidRasmus Boserup
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Kampen om Mellemøstens Fremtid

Mere om Deniz Serinci

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Deniz Serinci, kan du vælge i mellem et stort udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Serincis bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellemøsten Nu" udgivet af RÆSONs Forlag - "Fængslet - i Erdogans Tyrkiet" udgivet af Forlaget Kontrovers - "Sexslave i Islamisk Stat" udgivet af People’sPress - "Kampen om Mellemøstens fremtid" udgivet af Ræson

Deniz Serincis bøger

Deniz Serinci har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Deniz Serinci kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Serinci er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mellemøsten Nu" af Deniz Serinci

"Mellemøsten Nu" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er RÆSONs Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Deniz Serinci "Fængslet - i Erdogans Tyrkiet"

"Fængslet - i Erdogans Tyrkiet" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Forlaget Kontrovers, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Deniz Serinci