Bog & idéDennis Walker

Bøger skrevet af Dennis Walker

Læs mere om Dennis Walker
2 produkter
2 produkter
Grib Himlens Initiativer
Grib Himlens InitiativerDennis Walker
99,00 DKK
EBOG
(0)
Grib Himlens Initiativer
Grib Himlens Initiativer
Grib Himlens InitiativerDennis Walker
199,95 DKK
Hardback
(0)
Grib Himlens Initiativer

Mere om Dennis Walker

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Dennis Walker. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Walker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grib Himlens Initiativer" udgivet af Scandinavia A/S - "Grib himlens initiativer" udgivet af Scandinavia

Dennis Walkers bøger

Du kan bestille to bøger af Dennis Walker her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Dennis Walker bøger i udvalgte formater. Walkers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grib Himlens Initiativer" af Dennis Walker

"Grib Himlens Initiativer" er til salg som ebog. "Grib Himlens Initiativer" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Scandinavia A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Grib himlens initiativer" af Dennis Walker

"Grib himlens initiativer" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Scandinavia.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Walker