Bog & idéDesirée Schein

Bøger skrevet af Desirée Schein

Læs mere om Desirée Schein
1 produkter
1 produkter
Från en säker källa... : sanningen om kungaskandalen
Från en säker källa... : sanningen om kungaskandalenDick Harrison
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Från en säker källa... : sanningen om kungaskandalen

Mere om Desirée Schein

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Desirée Schein. Det er "Från en säker källa..". Den er udgivet af ICA Bokförlag på svensk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Desirée Scheins "Från en säker källa.."

Det er muligt at købe Desirée Scheins "Från en säker källa.." som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er publiceret af ICA Bokförlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Schein, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Desirée Schein