Bog & idéDiana Astrup Nielsen

Bøger skrevet af Diana Astrup Nielsen

Læs mere om Diana Astrup Nielsen
4 produkter
4 produkter
Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne
Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserneDiana Astrup Nielsen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri
Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi ved kognitive dysfunktionerHanne Kaae Kristensen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapiRed. Henrik Brøndum Holm
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi

Mere om Diana Astrup Nielsen

Der findes flere bøger fra Diana Astrup Nielsen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner" udgivet af Gyldendal - "Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne" udgivet af Samfundslitteratur - "Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne" udgivet af Samfundslitteratur - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Mere om Diana Astrup Nielsens bøger

Du kan bestille fire bøger af Diana Astrup Nielsen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Nielsens bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner" af Diana Astrup Nielsen

Det er muligt at købe Diana Astrup Nielsens "Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Diana Astrup Nielsen "Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne"

Hos Bog & idé er "Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Diana Astrup Nielsen