Bog & idéDiane Lemieux

Bøger skrevet af Diane Lemieux

Læs mere om Diane Lemieux
2 produkter
2 produkter
Culture Smart Nigeria: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Nigeria: The essential guide to customs & cultureDiane Lemieux
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Culture Smart Nigeria: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Canada: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Canada: The essential guide to customs & cultureDiane Lemieux
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Culture Smart Canada: The essential guide to customs & culture

Mere om Diane Lemieux

Der findes en del bøger af Diane Lemieux til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lemieux.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Culture Smart Canada: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard - "Culture Smart Nigeria: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard

Bøger skrevet af Diane Lemieux

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Diane Lemieux hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Lemieux' bøger fås blot som hæftet. Lemieux' bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Kuperard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Culture Smart Canada: The essential guide to customs & culture" af Diane Lemieux

Det er muligt at købe Diane Lemieux' "Culture Smart Canada: The essential guide to customs & culture" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Culture Smart". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.

"Culture Smart Nigeria: The essential guide to customs & culture" af Diane Lemieux

Hos Bog & idé er "Culture Smart Nigeria: The essential guide to customs & culture" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Culture Smart". Det er Kuperard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Diane Lemieux