Bog & idéDin krop forandrer sig.

Bøger skrevet af Din krop forandrer sig.

Læs mere om Din krop forandrer sig.
1 produkter
1 produkter
Xplore Natur/teknologi 4 Elevbog - 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Xplore Natur/teknologi 4 Elevbog - 2. udgavePå tværs. Anette Gjervig
278,96 DKK
Indbundet
(0)
Xplore Natur/teknologi 4 Elevbog - 2. udgave

Mere om Din krop forandrer sig.

Du kan kun købe en enkelt bog af Din krop forandrer sig. her hos Bog & idé. Det er "Xplore Natur/teknologi 4 Elevbog - 2. udgave". Det er GO Forlag, der har udgivet den på dansk. "Xplore Natur/teknologi 4 Elevbog - 2. udgave" er desuden tilknyttet serien "Xplore Natur/teknologi".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Xplore Natur/teknologi 4 Elevbog - 2. udgave" af Din krop forandrer sig.

Hos Bog & idé er "Xplore Natur/teknologi 4 Elevbog - 2. udgave" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Xplore Natur/teknologi". Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra sig., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Din krop forandrer sig.