Bog & idéDitte Wiese Winther-Rasmussen

Bøger skrevet af Ditte Wiese Winther-Rasmussen

Læs mere om Ditte Wiese Winther-Rasmussen
3 produkter
3 produkter
Provinspis
BOEGERTILSTAERKPRIS
ProvinspisDitte Wiese Winther-Rasmussen
82,96 DKK
Hæftet
(19)
Provinspis
Provinspis
ProvinspisDitte Wiese Winther-Rasmussen
69,95 DKK
EBOG
(19)
Provinspis
Provinspis
STREAM
ProvinspisDitte Wiese Winther-Rasmussen
99,95 DKK
Lydbog
(19)
Provinspis

Mere om Ditte Wiese Winther-Rasmussen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger fra Ditte Wiese Winther-Rasmussen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Wiese Winther-Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Provinspis" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Provinspis" udgivet af Carlsen - "Provinspis " i serien "CarlsenPuls" udgivet af CarlsenPuls - "Provinspis" i serien "Sonar" udgivet af CARLSEN

Mere om Ditte Wiese Winther-Rasmussens bøger

Du kan bestille fire bøger af Ditte Wiese Winther-Rasmussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Ditte Wiese Winther-Rasmussen bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Wiese Winther-Rasmussen inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ditte Wiese Winther-Rasmussens "Provinspis"

Hos Bog & idé er "Provinspis" tilgængelig som lydbog. Ditte Wiese Winther-Rasmussens "Provinspis" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Provinspis" af Ditte Wiese Winther-Rasmussen

Hos Bog & idé er "Provinspis" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Provinspis" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ditte Wiese Winther-Rasmussen