Bog & idéDodie Smith

Bøger skrevet af Dodie Smith

Læs mere om Dodie Smith
2 produkter
2 produkter
Den mystiske søvn
Den mystiske søvnDodie Smith
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Den mystiske søvn
Den mystiske søvn
STREAM
Den mystiske søvnDodie Smith
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Den mystiske søvn

Mere om Dodie Smith

Hvis du leder efter en bog fra Dodie Smith, har du et bredt udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Smith.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "101 Dalmatinere" udgivet af Flachs - "Den mystiske søvn " udgivet af Hernov

Dodie Smiths bøger

Dodie Smith har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Smiths bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Smith er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"101 Dalmatinere" af Dodie Smith

Hos Bog & idé er "101 Dalmatinere" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dodie Smith "Den mystiske søvn "

Hos Bog & idé er "Den mystiske søvn " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hernov, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dodie Smith