Bog & idéDominic Bradbury

Bøger skrevet af Dominic Bradbury

Læs mere om Dominic Bradbury
1 produkter
1 produkter
New Nordic Houses
New Nordic HousesDominic Bradbury
379,95 DKK
Hardback
(0)
New Nordic Houses

Mere om Dominic Bradbury

Der er bare én bog af Dominic Bradbury tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "New Nordic Houses". Den er publiceret af Thames & Hudson på engelsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dominic Bradburys "New Nordic Houses"

Det er muligt at købe Dominic Bradburys "New Nordic Houses" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Thames & Hudson.

Endnu en af Dominic Bradbury skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dominic Bradbury