Bog & idéDorothea Petersen

Bøger skrevet af Dorothea Petersen

Læs mere om Dorothea Petersen
2 produkter
2 produkter
Havets rytter
Havets rytterDorothea Petersen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Havets rytter
At søge lykke
At søge lykkeDorothea Petersen
129,95 DKK
EBOG
(0)
At søge lykke

Mere om Dorothea Petersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Dorothea Petersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Petersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At søge lykke" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Parallelle verdener" udgivet af mellemgaard - "Parallelle verdener" udgivet af mellemgaard - "Havets rytter" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Dorothea Petersen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Dorothea Petersen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Petersens bøger fås i flere forskellige formater. Petersens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dorothea Petersens "At søge lykke"

Det er muligt at købe Dorothea Petersens "At søge lykke" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Parallelle verdener" af Dorothea Petersen

Det er muligt at købe Dorothea Petersens "Parallelle verdener" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Dorothea Petersen