Bog & idéDorte Dittmann og Mette Gade

Bøger skrevet af Dorte Dittmann og Mette Gade

Læs mere om Dorte Dittmann og Mette Gade
4 produkter
4 produkter
Erhvervsjura B, Cases og opgaver
Erhvervsjura B, Cases og opgaverDorte Dittmann og Mette Gade
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura B, Cases og opgaver
Erhvervsret, dansk og international
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erhvervsret, dansk og internationalDorte Dittmann og Mette Gade
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsret, dansk og international
Erhvervsjura C, 1. udgave 2018
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erhvervsjura C, 1. udgave 2018Dorte Dittmann og Mette Gade
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura C, 1. udgave 2018
Erhvervsjura, niveau C
Erhvervsjura, niveau CDorte Dittmann og Mette Gade
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura, niveau C

Mere om Dorte Dittmann og Mette Gade

Dorte Dittmann og Mette Gade har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gade.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsjura C, 1. udgave 2018" udgivet af Trojka - "Erhvervsjura, niveau C" udgivet af Trojka - "Erhvervsjura B, Cases og opgaver" udgivet af Trojka - "Erhvervsjura B - lærebog" udgivet af Trojka - "Erhvervsjura B" udgivet af Trojka - "Erhvervsjura C - Opgaver" udgivet af Trojka - "Erhvervsjura, niveau C" udgivet af Trojka - "Erhvervsjura, niveau C - lærebog" udgivet af Trojka - "Erhvervsret - dansk og international" udgivet af Trojka - "Dansk & international erhvervsret" udgivet af Trojka

Bøger af Dorte Dittmann og Mette Gade

Der er ti tilgængelige bøger af Dorte Dittmann og Mette Gade hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Gade som hæftet. Bøgerne af Gade er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Trojka.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Erhvervsjura C, 1. udgave 2018" af Dorte Dittmann og Mette Gade

"Erhvervsjura C, 1. udgave 2018" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Trojka, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Erhvervsjura, niveau C" af Dorte Dittmann og Mette Gade

Hos Bog & idé er "Erhvervsjura, niveau C" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Trojka, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Dittmann og Mette Gade