Bog & idéDorte Kappelgaard

Bøger skrevet af Dorte Kappelgaard

Læs mere om Dorte Kappelgaard
2 produkter
2 produkter
Ledelse og involvering af frivillige i folkekirken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og involvering af frivillige i folkekirkenTroels B. Carlander og Steen Eskildsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse og involvering af frivillige i folkekirken
ORD VIND KØD
BOEGERTILSTAERKPRIS
ORD VIND KØDDorte Kappelgaard
82,96 DKK
Hæftet
(0)
ORD VIND KØD

Mere om Dorte Kappelgaard

Der findes mange bøger skrevet af Dorte Kappelgaard til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kappelgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse og involvering af frivillige i folkekirken" udgivet af Forlaget Ingerfair - "ORD VIND KØD" udgivet af Eksistensen - "Bevægelser " i serien "Serie 5" udgivet af Jorinde & Joringel - "Ledelse af frivillige" udgivet af anker-bøger

Bøger af Dorte Kappelgaard

Dorte Kappelgaard har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Kappelgaards bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Kappelgaard lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ledelse og involvering af frivillige i folkekirken" af Dorte Kappelgaard

Det er muligt at købe Dorte Kappelgaards "Ledelse og involvering af frivillige i folkekirken" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Ingerfair.

"ORD VIND KØD" af Dorte Kappelgaard

Hos Bog & idé er "ORD VIND KØD" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Kappelgaard