Bog & idéDorte Kardel

Bøger skrevet af Dorte Kardel

Læs mere om Dorte Kardel
1 produkter
1 produkter
Det syge væsen
Det Syge Væsen Dorte Kardel
59,95 DKK
EBOG
(0)
Det Syge Væsen

Mere om Dorte Kardel

Der findes mange bøger af Dorte Kardel til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Kardel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det Syge Væsen " udgivet af Skriveforlaget - "Det syge væsen" udgivet af Skriveforlaget

Bøger af Dorte Kardel

Du kan købe to bøger af Dorte Kardel her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Dorte Kardel bøger i udvalgte formater. Kardels bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Skriveforlaget.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det Syge Væsen " af Dorte Kardel

Det er muligt at købe Dorte Kardels "Det Syge Væsen " som ebog. "Det Syge Væsen " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dorte Kardel "Det syge væsen"

Hos Bog & idé er "Det syge væsen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Kardel