Bog & idéDorte Roholte og Marianne Christensen

Bøger skrevet af Dorte Roholte og Marianne Christensen

Læs mere om Dorte Roholte og Marianne Christensen
1 produkter
1 produkter
Det sidste led
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det sidste ledDorte Roholte og Marianne Christensen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Det sidste led

Mere om Dorte Roholte og Marianne Christensen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Dorte Roholte og Marianne Christensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Det sidste led". Den er publiceret af Forlaget mellemgaard på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorte Roholte og Marianne Christensens "Det sidste led"

Det er muligt at købe Dorte Roholte og Marianne Christensens "Det sidste led" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Roholte og Marianne Christensen