Bog & idéDorte Roholte

Bøger skrevet af Dorte Roholte

Læs mere om Dorte Roholte
5 produkter
5 produkter
Det sidste led - et liv uden børn
Det sidste led - et liv uden børn Dorte Roholte
149,95 DKK
EBOG
(0)
Det sidste led - et liv uden børn
En død pige i en død mobil
BOEGERTILSTAERKPRIS
En død pige i en død mobilDorte Roholte
116,16 DKK
HARDBACK
(0)
En død pige i en død mobil
Det sidste led - et liv uden børn
STREAM
Det sidste led - et liv uden børnDorte Roholte
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Det sidste led - et liv uden børn
En advarsel fra en afdød
BOEGERTILSTAERKPRIS
En advarsel fra en afdødDorte Roholte
125,96 DKK
HARDBACK
(0)
En advarsel fra en afdød
En dreng på 110 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
En dreng på 110 årDorte Roholte
116,16 DKK
HARDBACK
(0)
En dreng på 110 år

Mere om Dorte Roholte

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger fra Dorte Roholte. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Roholte.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det sidste led - et liv uden børn " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "En død pige i en død mobil" i serien "Gyserklubben" udgivet af Elysion - "En dreng på 110 år " i serien "Gyserklubben" udgivet af Elysion - "En advarsel fra en afdød" i serien "Gyserklubben" udgivet af Elysion - "En dreng på 110 år" i serien "Gyserklubben" udgivet af Elysion - "En død pige i en død mobil" i serien "Gyserklubben" udgivet af Elysion - "En advarsel fra en afdød" i serien "Gyserklubben" udgivet af Elysion

Dorte Roholtes bøger

Dorte Roholte har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Dorte Roholte bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Roholte lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det sidste led - et liv uden børn " af Dorte Roholte

Det er muligt at købe Dorte Roholtes "Det sidste led - et liv uden børn " som ebog. "Det sidste led - et liv uden børn " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dorte Roholte "En død pige i en død mobil"

Hos Bog & idé er "En død pige i en død mobil" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "En død pige i en død mobil" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Gyserklubben". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Elysion.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Roholte