Bog & idéDorthe Aagesen m.fl.

Bøger skrevet af Dorthe Aagesen m.fl.

Læs mere om Dorthe Aagesen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Elisabeth-freskerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elisabeth-freskerneDorthe Aagesen
207,46 DKK
Indbundet
(1)
Elisabeth-freskerne

Mere om Dorthe Aagesen m.fl.

Der er bare én bog af Dorthe Aagesen m.fl. tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Elisabeth - freskerne". Den er publiceret af Strandberg Publishing¤Ny Carlsbergfondet på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Elisabeth - freskerne" af Dorthe Aagesen m.fl.

Det er muligt at købe Dorthe Aagesen m.fl.s "Elisabeth - freskerne" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg Publishing¤Ny Carlsbergfondet.

Dette er en også en fantastisk bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Aagesen m.fl.