Bog & idéDorthe Boe Danbjørg

Bøger skrevet af Dorthe Boe Danbjørg

Læs mere om Dorthe Boe Danbjørg
4 produkter
4 produkter
Pissedårlig sygepleje
Pissedårlig sygeplejeIngrid Poulsen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Pissedårlig sygepleje
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandringBritta Hørdam
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Fag
FagKirsten Frederiksen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Fag
Kliniske metoder i sygeplejepraksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kliniske metoder i sygeplejepraksisLene Sørensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kliniske metoder i sygeplejepraksis

Mere om Dorthe Boe Danbjørg

Der er flere bøger fra Dorthe Boe Danbjørg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Danbjørgs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Fag" udgivet af Munksgaard - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Kliniske metoder i sygeplejepraksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Dorthe Boe Danbjørg

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Dorthe Boe Danbjørg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Dorthe Boe Danbjørg kan købes i flere formater. Bøgerne af Danbjørg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fag" af Dorthe Boe Danbjørg

Det er muligt at købe Dorthe Boe Danbjørgs "Fag" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dorthe Boe Danbjørg "Fag"

Hos Bog & idé er "Fag" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Boe Danbjørg