Bog & idéDorthe Frost

Bøger skrevet af Dorthe Frost

Læs mere om Dorthe Frost
2 produkter
2 produkter
Projekt samfundsfag - Teori og metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Projekt Samfundsfag - Teori og metodeAne Bonnesen
477,95 DKK
Indbundet
(0)
Projekt Samfundsfag - Teori og metode
Projekt samfundsfag - Teori og metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Projekt samfundsfag - Teori og metodeAne Bonnesen
837,95 DKK
Hæftet
(0)
Projekt samfundsfag - Teori og metode

Mere om Dorthe Frost

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Dorthe Frost. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Frost.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Projekt samfundsfag - Teori og metode" udgivet af Gyldendal - "Projekt Samfundsfag - Teori og metode" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals små opslagsbøger" udgivet af Gyldendal - "Samfundsfag" i serien "Gyldendals små opslagsbøger" udgivet af Gyldendal - "Projekt Samfundsfag - Teori og metode" udgivet af Gyldendal - "Projekt samfundsfag - Teori og metode" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Dorthe Frost

Der er seks tilgængelige udgivelser af Dorthe Frost hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Frosts bøger fås i samtlige formater. Dorthe Frost bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorthe Frosts "Projekt samfundsfag - Teori og metode"

Det er muligt at købe Dorthe Frosts "Projekt samfundsfag - Teori og metode" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Projekt Samfundsfag - Teori og metode" af Dorthe Frost

Hos Bog & idé er "Projekt Samfundsfag - Teori og metode" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Frost