Bog & idéDouglas Hill

Bøger skrevet af Douglas Hill

Læs mere om Douglas Hill
5 produkter
5 produkter
Oprør mod KolSek
STREAM
Oprør mod KolSekDouglas Hill
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Oprør mod KolSek
Strandet på Klydor
Strandet på KlydorDouglas Hill
69,95 DKK
EBOG
(0)
Strandet på Klydor
Oprør mod KolSek
Oprør mod KolSekDouglas Hill
69,95 DKK
EBOG
(0)
Oprør mod KolSek
Strandet på Klydor
STREAM
Strandet på KlydorDouglas Hill
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Strandet på Klydor
Hulerne på Klydor
Hulerne på KlydorDouglas Hill
69,95 DKK
EBOG
(0)
Hulerne på Klydor

Mere om Douglas Hill

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Douglas Hill. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hills bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strandet på Klydor" i serien "Klydor-serien" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Oprør mod KolSek" i serien "Klydor-serien" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hekse og troldmænd " i serien "Flachs fakta" udgivet af Flachs

Douglas Hills bøger

Douglas Hill har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Douglas Hill kan købes i et udvalg af formater. Hill har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Strandet på Klydor" af Douglas Hill

Hos Bog & idé er "Strandet på Klydor" tilgængelig som lydbog. Med Douglas Hills "Strandet på Klydor" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Klydor-serien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Oprør mod KolSek" af Douglas Hill

Hos Bog & idé er "Oprør mod KolSek" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Oprør mod KolSek" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Hills serie "Klydor-serien". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Douglas Hill