Bog & idéDuncan Wiese

Bøger skrevet af Duncan Wiese

Læs mere om Duncan Wiese
6 produkter
6 produkter
Rygtet
BOEGERTILSTAERKPRIS
RygtetRasmus Daugbjerg
165,96 DKK
Paperback
(7)
Rygtet
Faderskabs-antologi
Faderskabs-antologiLars Frost
199,95 DKK
Paperback
(1)
Faderskabs-antologi
Hæfte 4
Hæfte 4Anna Rieder
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Hæfte 4
Tityrus
TityrusDuncan Wiese
79,95 DKK
EBOG
(8)
Tityrus
Kirsebærplukkerne
KirsebærplukkerneDuncan Wiese
199,95 DKK
Hæftet
(7)
Kirsebærplukkerne
Tityrus
BOEGERTILSTAERKPRIS
TityrusDuncan Wiese
165,96 DKK
Hæftet
(8)
Tityrus

Mere om Duncan Wiese

Duncan Wiese har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Wieses udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tityrus" udgivet af Rosinante - "Tityrus" udgivet af Rosinante - "Forfatterskolens Afgangsantologi 2015" udgivet af Forlaget Basilisk20

Bøger skrevet af Duncan Wiese

Der er tre tilgængelige udgivelser af Duncan Wiese hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Duncan Wiese kommer i forskellige formater. Wieses bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tityrus" af Duncan Wiese

"Tityrus" kan købes online som ebog. "Tityrus" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosinante.

Duncan Wiese "Tityrus"

"Tityrus" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Duncan Wiese