Bog & idéEbba Pilmann

Bøger skrevet af Ebba Pilmann

Læs mere om Ebba Pilmann
3 produkter
3 produkter
Grammy 1, Elevbog
Grammy 1, ElevbogIngrid Stuart
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Grammy 1, Elevbog
Mini - Grammy, Engelsk opslagsgrammatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mini - Grammy, Engelsk opslagsgrammatikEbba Pilmann
107,96 DKK
Hæftet
(0)
Mini - Grammy, Engelsk opslagsgrammatik
Grammy 2, Elevbog
Grammy 2, ElevbogIngrid Stuart
309,95 DKK
Indbundet
(0)
Grammy 2, Elevbog

Mere om Ebba Pilmann

Der er flere forskellige bøger fra Ebba Pilmann tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Pilmann.
Bøgerne fra Ebba Pilmann kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mini-Grammy" udgivet af Alinea - "Grammy 1, Elevbog" udgivet af Alinea - "Grammy" udgivet af Alinea

Bøger af Ebba Pilmann

Du kan finde tre bøger af Ebba Pilmann her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Ebba Pilmann kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Pilmann er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mini-Grammy" af Ebba Pilmann

Det er muligt at købe Ebba Pilmanns "Mini-Grammy" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er publiceret af Alinea.

Ebba Pilmann "Grammy 1, Elevbog"

Hos Bog & idé er "Grammy 1, Elevbog" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Ebba Pilmann