Bog & idéElizabeth A.T. Smith

Bøger skrevet af Elizabeth A.T. Smith

Læs mere om Elizabeth A.T. Smith
1 produkter
1 produkter
Case Study Houses: The Complete CSH Program 1945-1966
Case Study Houses: The Complete CSH Program 1945-1966Elizabeth A.T. Smith
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Case Study Houses: The Complete CSH Program 1945-1966

Mere om Elizabeth A.T. Smith

Elizabeth A.T. Smith har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Case Study Houses: The Complete CSH Program 1945-1966". Det er Taschen, der har publiceret den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Case Study Houses: The Complete CSH Program 1945-1966" af Elizabeth A.T. Smith

Det er muligt at købe Elizabeth A.T. Smiths "Case Study Houses: The Complete CSH Program 1945-1966" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Smith, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Elizabeth A.T. Smith