Bog & idéElse Foss

Bøger skrevet af Else Foss

Læs mere om Else Foss
1 produkter
1 produkter
Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning
Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danningOle Fredrik Lillemyr (red.)
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning

Mere om Else Foss

Else Foss har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning". Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet den på norsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Else Foss' "Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning"

Det er muligt at købe Else Foss' "Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Endnu en af Else Foss fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Else Foss