Bog & idéEric Mortensen

Bøger skrevet af Eric Mortensen

Læs mere om Eric Mortensen
1 produkter
1 produkter
Jorden Kalder
Jorden KalderEric Mortensen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Jorden Kalder

Mere om Eric Mortensen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Eric Mortensen, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Mortensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digte og tanker" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Jorden Kalder" udgivet af Historia

Mere om Eric Mortensens bøger

Du kan finde to bøger af Eric Mortensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Eric Mortensen fås i udvalgte formater. Mortensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Digte og tanker" af Eric Mortensen

Det er muligt at købe Eric Mortensens "Digte og tanker" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

"Jorden Kalder" af Eric Mortensen

Hos Bog & idé er "Jorden Kalder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia.
Detaljer
Fulde navn:
Eric Mortensen