Bog & idéF. Scott Fitsgerald

Bøger skrevet af F. Scott Fitsgerald

Læs mere om F. Scott Fitsgerald
1 produkter
1 produkter
The Great Gatsby
The Great GatsbyF. Scott Fitzgerald
129,95 DKK
Paperback
(0)
The Great Gatsby

Mere om F. Scott Fitsgerald

Der er mange bøger af F. Scott Fitsgerald tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fitsgeralds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Great Gatsby" i serien "Easy readers¤Contemporary" udgivet af Penguin Books - "The great Gatsby" i serien "Easy readers¤Contemporary" udgivet af Easy Readers

Mere om F. Scott Fitsgeralds bøger

F. Scott Fitsgerald har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille F. Scott Fitsgerald bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Fitsgerald er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

F. Scott Fitsgeralds "The Great Gatsby"

Hos Bog & idé er "The Great Gatsby" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Fitsgeralds serie "Easy readers¤Contemporary". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Penguin Books.

"The great Gatsby" af F. Scott Fitsgerald

"The great Gatsby" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Fitsgeralds serie "Easy readers¤Contemporary". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Easy Readers.
Detaljer
Fulde navn:
F. Scott Fitsgerald