Bog & idéFlemming Lundahl

Bøger skrevet af Flemming Lundahl

Læs mere om Flemming Lundahl
3 produkter
3 produkter
4 lette klassikere
STREAM
4 lette klassikereFlemming Lundahl
119,95 DKK
Lydbog
(0)
4 lette klassikere
Den grimme hund
Den grimme hundFlemming Lundahl
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den grimme hund
Selv en viking må dø
Selv en viking må døFlemming Lundahl
79,95 DKK
EBOG
(0)
Selv en viking må dø

Mere om Flemming Lundahl

Der findes forskellige bøger skrevet af Flemming Lundahl tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lundahls nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den grimme hund" udgivet af Griffle - "4 lette klassikere" udgivet af Griffle - "Selv en viking må dø" udgivet af Griffle

Bøger af Flemming Lundahl

Der er tre tilgængelige udgivelser af Flemming Lundahl hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Flemming Lundahl bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Lundahl er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Griffle.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den grimme hund" af Flemming Lundahl

Det er muligt at købe Flemming Lundahls "Den grimme hund" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den grimme hund" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Griffle, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Flemming Lundahl "4 lette klassikere"

Hos Bog & idé er "4 lette klassikere" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Flemming Lundahls "4 lette klassikere" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er Griffle, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Lundahl