Bog & idéFrands Mortensen

Bøger skrevet af Frands Mortensen

Læs mere om Frands Mortensen
1 produkter
1 produkter
EU og TV 2
EU og TV 2Frands Mortensen
1199,95 DKK
Hardback
(0)
EU og TV 2

Mere om Frands Mortensen

Frands Mortensen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Mortensens seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Frands Mortensens bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De elektroniske massemedier i Danmark år 2005 " udgivet af Undervisningsministeriets forl - "Uddannelser til de elektroniske medier " udgivet af Undervisningsministeriets forl - "Arbejdspapir. Satellit-TV og -radio i Danmark" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet

Mere om Frands Mortensens bøger

Du kan bestille tre bøger af Frands Mortensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Mortensen som hæftet. Bøgerne af Mortensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De elektroniske massemedier i Danmark år 2005 " af Frands Mortensen

"De elektroniske massemedier i Danmark år 2005 " kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Undervisningsministeriets forl, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Frands Mortensen "Uddannelser til de elektroniske medier "

Det er muligt at købe Frands Mortensens "Uddannelser til de elektroniske medier " som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Undervisningsministeriets forl.
Detaljer
Fulde navn:
Frands Mortensen