Bog & idéFrank Ebsen

Bøger skrevet af Frank Ebsen

Læs mere om Frank Ebsen
2 produkter
2 produkter
Inklusion og eksklusion - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion og eksklusion - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
431,96 DKK
Indbundet
(0)
Inklusion og eksklusion - en grundbog
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik

Mere om Frank Ebsen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Frank Ebsen, har du et stort udvalg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ebsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udsat til børneforsorg" udgivet af Scanvik - "Arbejdsløse og aktivering" udgivet af Samfundslitteratur - "Inklusion og eksklusion - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Socialpolitik" udgivet af - - "Børn og unge med behov for særlig støtte?" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Handlekompetencer i pædagogisk arbejde med socialt udsatte børn og unge" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Børn og unge med særlige behov - i forskning i Danmark" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Et liv i periferien" udgivet af Rockwool Fondens Forskningsenhed. Syddansk Universitetsforlag

Mere om Frank Ebsens bøger

Du kan købe ti bøger af Frank Ebsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Ebsens bøger kommer i et udvalg af formater. Frank Ebsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Frank Ebsens "Udsat til børneforsorg"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Frank Ebsen. Det er Scanvik, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Frank Ebsen "Arbejdsløse og aktivering"

Endnu en af Frank Ebsen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Ebsen