Bog & idéFrank Emil Moen

Bøger skrevet af Frank Emil Moen

Læs mere om Frank Emil Moen
1 produkter
1 produkter
Dyreliv i havet : norsk marin fauna  (7. utg.)
Dyreliv i havet : norsk marin fauna (7. utg.)Frank Emil Moen
629,95 DKK
Indbundet
(0)
Dyreliv i havet : norsk marin fauna (7. utg.)

Mere om Frank Emil Moen

Frank Emil Moen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Dyreliv i havet : norsk marin fauna (7. utg.)". Det er Kolofon, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dyreliv i havet : norsk marin fauna (7. utg.)" af Frank Emil Moen

"Dyreliv i havet : norsk marin fauna (7. utg.)" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Kolofon.

Endnu en af Frank Emil Moen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Emil Moen